, ,

Lahjakortti

20,00 100,00 

Sähköinen Lahjakortti on kätevä tapa ilahduttaa läheistäsi.

Haluaisitko antaa lahjaksi tuotteitamme, muttet ole täysin varma, mistä lahjan saaja pitäisi eniten? Lahjakortin avulla lahjan saaja voi itse valita mieleisensä kaikkien tuotteidemme joukosta.

Lahjakortti saapuu perille suoraan vastaanottajan sähköpostiin erillisenä viestinä heti maksusuorituksen jälkeen. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Sähköisen lahjakortin käyttö verkkokaupassa

Lahjakortti verkkokauppaan on Nepsy Tipsin sähköinen lahjakortti, joka sopii maksuvälineeksi verkkokaupassamme. Lahjakortti lähetetään sähköpostitse valittuun sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen suorittamisen jälkeen.

Lahjakortti käytetään verkkokaupassa tuotteiden valinnan jälkeen. Sähköpostissa tullut lahjakortin koodi syötetään Lahjakortin numero -kenttään. Kassa vähentää koodin syöttämisen jälkeen lahjakortin arvon tilauksen summasta. Lahjakortin voi myös aktivoida suoraan painamalla Lahjakortissa näkyvää Lunasta -painiketta, jolloin koodi on heti aktivoitu. Jos tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin arvo, säilyy jäljelle jäävä arvo lahjakortilla ja sen voi käyttää myöhemmin.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta tai varastettua lahjakorttia korvata. Tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@nepsytips.fi. Ilmoita tällöin lahjakortin numero.

HUOMAA: Kun olet ostanut lahjakortin, pyydä lahjakortin vastaanottajaa tarkistamaan sähköpostinsa roskapostikansio. Lahjakortit päätyvät joskus valitettavasti sinne.