Luonto Purukoru vetoketjuun

(1 tuotearvio)

9,90 

Luonto Purukoru vetoketjuun on täysin myrkytön. Se sopii mainiosti esimerkiksi aistihakuiselle lapselle, joka saattaa pureskella takin kauluksen rikki tai tarvitsee jotain hypisteltävää käsiinsä keskittyäkseen tekemiseen. Purukorulla voidaan siirtää esineiden tai tavaroiden pureskelu ja imeskely lapselle turvallisempaan vaihtoehtoon. Purukoru laitetaan nimensä mukaisesti vetoketjun vetimeen.

Purukoru toimii myös apuna vetoketjun käyttämiseen ja lapsen on helpompi vetää vetoketju ylös tai alas purukorun avulla.

Luonto purukoru löytyy seitsemässä herkullisessa väriyhdistelmässä.
Purukorun kokonaispituus noin 13cm.

Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.
Tuotteen suunnittelu ja toteutus: Ulla Käppi -Nepsy Tips

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Luonto purukoru vetoketjuun on valmistettu 100% elintarvikekelpoisesta BPA-vapaasta silikonista, eikä sisällä lyijyä, ftalaatteja, kadiumia tai metalleja.

Purukoru voidaan puhdistaa pesemällä se saippualla ja vedellä. On suositeltavaa, että purukoru puhdistetaan ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Valikoimassamme on myös Sulka hypistelykoru vetoketjuun, joka löytyy 10 ihastuttavassa värissä.

HUOM! Tämä tuote ei ole lelu eikä sitä suositella alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Vaikka purukoru on valmistettu kestävistä materiaaleista, se ei ole rikkoutumaton. Tämä purukoru ei ole tarkoitettu erittäin voimakkaaseen pureskeluun. Purukorun käyttöä on valvottava ja sen kunto on tarkistettava säännöllisesti. Rikkoutunut purukoru tulee poistaa käytöstä ja vaihtaa uuteen.

 

Väri

Kallio, Niitty, Meri, Joki, Auringonkukka, Sateenkaari, Marja

1 arvio tuotteelle Luonto Purukoru vetoketjuun

  1. Emilia

    Ostin näitä kaksi 4-vuotiaalle, kun toimintaterapeutti totesi että lapsi tykkää laittaa kokoajan jotain suuhunsa ja kaipaa täten aistikokemuksia. Toisen laitoin talvipuvun vetskariin ja toinen siirtyy vaatteesta toiseen. Lapsi on tykännyt todella paljon, eikä enää syö paitaa tai hihoja! Seuraavaksi tilaan purukaulakorun 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *