Luonto Purukoru vetoketjuun

8,90 

Luonto Purukoru vetoketjuun on täysin myrkytön. Se sopii mainiosti esimerkiksi aistihakuiselle lapselle, joka saattaa pureskella takin kauluksen rikki tai tarvitsee jotain hypisteltävää käsiinsä keskittyäkseen tekemiseen. Purukorulla voidaan siirtää esineiden tai tavaroiden pureskelu ja imeskely lapselle turvallisempaan vaihtoehtoon. Purukoru laitetaan nimensä mukaisesti vetoketjun vetimeen.

Purukoru toimii myös apuna vetoketjun käyttämiseen ja lapsen on helpompi vetää vetoketju ylös tai alas purukorun avulla.

Luonto purukoru löytyy seitsemässä herkullisessa väriyhdistelmässä.
Purukorun kokonaispituus noin 13cm.

Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.
Tuotteen suunnittelu ja toteutus: Ulla Käppi -Nepsy Tips

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Luonto purukoru vetoketjuun on valmistettu 100% elintarvikekelpoisesta BPA-vapaasta silikonista, eikä sisällä lyijyä, ftalaatteja, kadiumia tai metalleja.

Purukoru voidaan puhdistaa pesemällä se saippualla ja vedellä. On suositeltavaa, että purukoru puhdistetaan ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Valikoimassamme on myös Sulka purukoru vetoketjuun, joka löytyy 10 ihastuttavassa värissä.

HUOM! Tämä tuote ei ole lelu eikä sitä suositella alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Vaikka purukoru on valmistettu kestävistä materiaaleista, se ei ole rikkoutumaton. Tämä purukoru ei ole tarkoitettu erittäin voimakkaaseen pureskeluun. Purukorun käyttöä on valvottava ja sen kunto on tarkistettava säännöllisesti. Rikkoutunut purukoru tulee poistaa käytöstä ja vaihtaa uuteen.

 

Väri

Kallio, Niitty, Meri, Joki, Auringonkukka, Sateenkaari, Marja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonto Purukoru vetoketjuun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.