Sale!
,

Paussipussi

Alkuperäinen hinta oli: 22,90 €.Nykyinen hinta on: 18,90 €.

Paussipussin kortit on tehty kehon ja mielen vireystilan säätelyn sekä palautumisen tueksi. Keinojen taustalla vaikuttaa mindfulness, jooga ja psykofyysiset harjoitteet. Voit käyttää kortteja muun muassa eri toimintojen välisissä siirtymätilanteissa tai tekemisen tauottamisessa, ne sopivat niin ryhmiin kuin kahdenkeskisiin tilanteisiin.

Korttien keinot vaikuttavat kehon ja/tai mielen kautta: jotkut niistä painottuvat liikkeeseen ja toiset pyrkivät herättämään miellyttäviä tunteita tai suuntaavat tarkkaavuutta tekstissä mainittuun kohteeseen. Kaikkien paussien tavoite on vahvistaa tai ylläpitää sopivan valpasta kehon ja mielen vireystilaa, tarpeen mukaan joko rauhoittaen ylivireyttä tai antaen uutta pontta alivireyden tilassa.

Voit käyttää Paussipussia myös tavoitteellisesti osana tunteiden, ajatusten ja käyttäytymisen säätelyn harjoittelua. Paussien toteuttamiseen et tarvitse muuta kuin rauhallisen ympäristön, rentoa uteliaisuutta, vähintään viitisen minuuttia aikaa sekä jonkin verran lattiatilaa liikkumiseen. Korttien käyttäminen ei edellytä erityisosaamista: jokaisen kortin toisella puolella on selitys siitä, miten juuri tämä paussi pidetään.

Paussipussin paussit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Paussien kehittäjä ja kerääjä: toimintaterapeutti Merja Tompuri
Paussien kuvittaja: Ulla Käppi -Nepsy Tips

Varasto loppu

Paussipussi on suunnattu noin 4 – 10 vuotiaille lapsille, mutta monet niistä toimivat yhtä hyvin aikuisillekin. Paussipussin kehittäjä ja kerääjä Merja Tompuri on SI-koulutettu toimintaterapeutti, työnohjaaja, mindfulness-ohjaaja sekä joogaohjaaja. Mindfulness-koulutuksia hänellä on niin lasten kuin aikuistenkin parissa työskentelyyn (MyMInd, MBSR). Merja on työskennellyt lasten kuntoutuksen parissa yli 20 vuotta.
 
Mielen ja kehon tasapaino tukevat niin kuntoutumista, uuden oppimista kuin tunteiden itsesäätelyä. Tähän aiheeseen liittyen Merja on kirjoittanut kirjat Tenavat tasapainoon sekä Tartu toimeen – opas työskentelytaitojen opettamiseen.
 
Paussipussien kortit ovat joko vihreitä tai sinisiä (28 vihreää paussia ja 13 sinistä paussia). Keholliset paussit ovat vihreitä ja ne vaikuttavat, vaikka lapsen tarkkaavuus on muualla. Vaikutuksen lähde on muun muassa asento, voimakas lihasten käyttäminen, liikkeen rytmi, jännityksen ja rentoutumisen vaihtelu, syväpaine, hengitykseen vaikuttaminen sekä tuntoaisti. Mielen paussit ovat sinisiä ja niissä suunnataan tarkkaavuus tiettyyn kohteeseen. Osa mielen pausseista pyrkivät tietyn tunnetilan vahvistamiseen kuten turvallisuus, tyyneys, ilo, leikkisyys.
 
Iloisia ja uudistavia hetkiä Paussipussin parissa!
 
Pakkauksen sisältö: Paussipussi (18x23cm) ja 41 kuvallista korttia. Yhden kortin koko 6x7cm.

Saatat myös pitää...