Seikkailu Purukoru vetoketjuun

8,90 

Seikkailu purukoru vetoketjuun oman elämänsä tutkimusmatkailijoille. Sukella seikkailuihin! Viidakon kätköistä löydät leopardin, maatilalta lehmän, metsässä samoilee villieläin ja rohkein lähtee taistelemaan valtamerelle merirosvoja vastaan!

Tämä purukoru on täysin myrkytön. Se sopii mainiosti esimerkiksi aistihakuiselle lapselle, joka saattaa pureskella takin kauluksen rikki tai tarvitsee jotain hypisteltävää käsiinsä keskittyäkseen tekemiseen. Purukorulla voidaan siirtää esineiden tai tavaroiden pureskelu ja imeskely lapselle turvallisempaan vaihtoehtoon.  Purukoru laitetaan nimensä mukaisesti vetoketjun vetimeen.

Purukoru toimii myös apuna vetoketjun käyttämiseen ja lapsen on helpompi vetää vetoketju ylös tai alas purukorun avulla.

Seikkaulu purukoru on saatavissa 4 eri värissä.
Purukorun nyöri on laadukasta paracord narua.
Korun kokonaispituus noin 13cm.

Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.
Tuotteen suunnittelu ja toteutus: Ulla Käppi -Nepsy Tips

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Seikkailu purukoru on valmistettu 100% elintarvikekelpoisesta BPA-vapaasta silikonista, eikä sisällä lyijyä, ftalaatteja, kadiumia tai metalleja.

Purukoru voidaan puhdistaa pesemällä se saippualla ja vedellä. On suositeltavaa, että purukoru pestään ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Valikoimassamme on myös muita vetoketjuun ripustettavia purukoruja ja hypistelykoruja: Luonto purukoru sekä Sulka hypistelykoru.

HUOM! Tämä tuote ei ole lelu eikä sitä suositella alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Vaikka purukoru on valmistettu kestävistä materiaaleista, se ei ole rikkoutumaton. Purukorun käyttöä on valvottava ja sen kunto on tarkistettava säännöllisesti. Rikkoutunut purukoru tulee poistaa käytöstä ja vaihtaa uuteen.

Väri

Leopardi, Lehmänkirjava, Camo, Pääkallo