Seikkailu Vetoketjukoru

8,90 

Seikkailu vetoketjukoru oman elämänsä tutkimusmatkailijoille.

Sukella seikkailuihin! Viidakon kätköistä löydät leopardin, maatilalta lehmän, metsässä samoilee villieläin ja rohkein lähtee taistelemaan valtamerelle merirosvoja vastaan!

Tämä vetoketjukoru sopii mainiosti esimerkiksi aistihakuiselle lapselle, joka tarvitsee jotain hypisteltävää käsiinsä keskittyäkseen tekemiseen. Vetoketjukoru toimii apuna vetoketjun käyttämiseen ja lapsen on helpompi vetää vetoketju ylös tai alas vetoketjukorun avulla. Vetoketjukoru laitetaan nimensä mukaisesti vetoketjun vetimeen.

HUOM. Tämä koru ei ole tarkoitettu pureskeluun, sillä pintakuvio voi irrota pureskelun ja imeskelyn myötä. Pintakuvion joutumisesta lapsen suuhun ei kuitenkaan ole haittaa, sillä koru on täysin myrkytön.

Seikkailu vetoketjukoru on saatavissa 4 eri värissä.
Vetoketjukorun nyöri on laadukasta paracord narua.
Korun kokonaispituus noin 13cm.

Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.
Tuotteen suunnittelu ja toteutus: Ulla Käppi -Nepsy Tips

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Seikkailu vetoketjukoru on valmistettu 100% elintarvikekelpoisesta BPA-vapaasta silikonista, eikä sisällä lyijyä, ftalaatteja, kadiumia tai metalleja.

Vetoketjukoru voidaan puhdistaa pesemällä se saippualla ja vedellä.

Valikoimassamme on myös muita vetoketjuun ripustettavia purukoruja ja hypistelykoruja: Luonto purukoru sekä Sulka hypistelykoru.

HUOM! Tämä tuote ei ole lelu eikä sitä suositella alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Vaikka vetoketjukoru on valmistettu kestävistä materiaaleista, se ei ole rikkoutumaton. Vetoketjukorun käyttöä on valvottava ja sen kunto on tarkistettava säännöllisesti. Rikkoutunut vetoketjukoru tulee poistaa käytöstä ja vaihtaa uuteen.

Väri

Leopardi, Lehmänkirjava, Camo, Pääkallo