Sulka Purukoru vetoketjuun

8,90 

Täysin myrkytön Sulka purukoru vetoketjuun sopii mainiosti esimerkiksi aistiyliherkälle lapselle, joka saattaa pureskella takin kauluksen rikki tai tarvitsee jotain hypisteltävää käsiinsä keskittyäkseen tekemiseen. Purukorulla voidaan siirtää esineiden tai tavaroiden pureskelu ja imeskely lapselle turvallisempaan vaihtoehtoon.  Purukoru laitetaan nimensä mukaisesti vetoketjun vetimeen.

Purukoru toimii myös apuna vetoketjun käyttämiseen ja lapsen on helpompi vetää vetoketju ylös tai alas purukorun avulla.

Sulka purukoru on saatavissa 10 eri värissä.
Purukorun kokonaispituus noin 13cm.
Tuotteita on rajoitettu erä, toimi siis nopeasti!

Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.
Tuotteen suunnittelu ja toteutus: Ulla Käppi -Nepsy Tips

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Sulka purukoru on valmistettu 100% elintarvikekelpoisesta BPA-vapaasta silikonista, eikä sisällä lyijyä, ftalaatteja, kadiumia tai metalleja.

Purukoru voidaan puhdistaa pesemällä se saippualla ja vedellä. On suositeltavaa, että purukoru pestään ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Valikoimassamme on myös Luonto purukoru vetoketjuun, jonka hehkuvat värit ihastuttavat lapsia.

HUOM! Tämä tuote ei ole lelu eikä sitä suositella alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Vaikka purukoru on valmistettu kestävistä materiaaleista, se ei ole rikkoutumaton. Tämä purukoru ei ole tarkoitettu voimakkaaseen pureskeluun. Purukorun käyttöä on valvottava ja sen kunto on tarkistettava säännöllisesti. Rikkoutunut purukoru tulee poistaa käytöstä ja vaihtaa uuteen.

Väri

Harmaa, Valkoinen, Marmori, Vaaleansininen, Minttu, Turkoosi, Ruusunpunainen, Liila, Vaaleanpunainen, Persikka