Tyhjät magneetit

8,90 

Tyhjät magneetit ovat nyt saatavilla. Täydennä kuvasarjoja omilla personoiduilla kuvilla.

Tyhjät magneetit ovat pohjia, joihin jokainen voi itse merkitä omaan päiväjärjestykseen, iltatoimiin tai muuhun toimintaan liittyviä kuvia joko piirtäen tai kirjoittaen. Käytä näitä siis yhdessä kuvatukisarjojen kanssa, jotka löydät täältä: Magneettiset kuvatukikortit.

Sarja sisältää 5kpl tyhjiä magneetteja.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Tyhjät kuvatukimagneetit ovat loistava lisä Nepsy Tips kuvasarjoihin.

Nepsy Tips kuvasarjat auttavat tukemaan lapsen toiminnanohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata päivän kulkua. Erilaiset arkiset toimet pilkotaan yksityiskohtaisiksi tapahtumaketjuiksi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Arkisetkin toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa pysyä tutuissa rutiineissa kuvasarjaa seuraamalla. Lapsi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu seuraamalla kuvasarjan kulkua. Lapsen omatoimisuus lisääntyy toistojen myötä.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm.
Pakkauksen sisältö: 5 tyhjää magneettista kuvakorttia.