Kellotaulut magneetit

8,90 

Kellotaulut magneetit tuovat kuvasarjoihin uuden ulottuvuuden! Kaivatut kellotaulut ovat nyt saatavilla.

Kellotaulut magneetit ovat tyhjiä kellotaulupohjia, joihin jokainen voi itse merkitä omaan päiväjärjestykseen, iltatoimiin tai muuhun toimintaan liittyvän kellonajan. Käytä näitä siis yhdessä kuvatukisarjojen kanssa, jotka löydät täältä: Magneettiset kuvatukikortit.

Vinkki! Merkitse kellotauluun viisarit pyyhittävällä tussilla, jolloin kellonaikojen muuttaminen on helppoa!

Sarja sisältää 5kpl tyhjiä kellotaulumagneetteja.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

 

 

Saatavuus: Varastossa

Kellotaulut kuvatukimagneetit ovat loistava lisä Nepsy Tips kuvasarjoihin. Kellonajat auttavat toiminnan suunnittelussa ja rutiinin etenemisessä.

Nepsy Tips kuvasarjat auttavat tukemaan lapsen toiminnanohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata päivän kulkua. Erilaiset arkiset toimet pilkotaan yksityiskohtaisiksi tapahtumaketjuiksi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Arkisetkin toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa pysyä tutuissa rutiineissa kuvasarjaa seuraamalla. Lapsi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu seuraamalla kuvasarjan kulkua. Lapsen omatoimisuus lisääntyy toistojen myötä.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm.
Pakkauksen sisältö: 5 magneettista kuvakorttia.