Sateenkaari Hypistelykoru vetoketjuun

9,90 

Ihastuttava Sateenkaari hypistelykoru vetoketjuun on täysin myrkytön. Hypistelykorut sopivat mainiosti aistihakuiselle lapselle. Koru auttaa lasta itsesäätelyssä, rauhoittumisessa ja keskittymisessä, sillä se sopii stressileluksi ja hypistelyyn. Tätä korua voi imeskellä ja hypistellä. Hypistelykoru laitetaan nimensä mukaisesti vetoketjun vetimeen.

Hypistelykoru toimii myös apuna vetoketjun käyttämiseen ja lapsen on helpompi vetää vetoketju ylös tai alas korun avulla.

Sateenkaari hypistelykoru on saatavissa 3 eri värissä.
Korun kokonaispituus noin 13cm.

Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.
Tuotteen suunnittelu ja toteutus: Ulla Käppi -Nepsy Tips

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Sateenkaari hypistelykoru on valmistettu 100% elintarvikekelpoisesta BPA-vapaasta silikonista, eikä sisällä lyijyä, ftalaatteja, kadiumia tai metalleja.

Koru voidaan puhdistaa pesemällä se saippualla ja vedellä. On suositeltavaa, että hypistelykoru pestään ennen ensimmäistä käyttökertaa.

HUOM! Tämä tuote ei ole lelu eikä sitä suositella alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Vaikka hypistelykoru on valmistettu kestävistä materiaaleista, se ei ole rikkoutumaton. Tämä hypistelykoru ei ole tarkoitettu pureskeluun. Korun käyttöä on valvottava ja sen kunto on tarkistettava säännöllisesti. Rikkoutunut hypistelykoru tulee poistaa käytöstä ja vaihtaa uuteen.

Väri

Fuksia, Vihreä, Sininen