Portaali Hypistelykaulakoru

18,90 

Portaali hypistelykaulakoru on loistava kaulakoru hypistelyyn. Tämän renkaan läpi mahtuu vaikka lego-ukkeli! Pienet helmet antavat lisätekemistä sormille ja kaulakorun renkaan voi pujottaa esimerkiksi peukaloon tai sulkea kämmenen sisälle.

Portaali hypistelykaulakoru on täysin myrkytön. Hypistelykorut sopivat mainiosti aistihakuiselle lapselle. Koru auttaa lasta itsesäätelyssä, rauhoittumisessa ja keskittymisessä, sillä se sopii stressileluksi ja hypistelyyn. Tätä korua voi imeskellä ja se sopii myös lempeään pureskeluun.

Portaali hypistelykaulakoru on saatavissa 2 eri värissä.

Hypistelykoru nyöri on laadukasta paracord narua ja siinä on turvalukko, joka aukeaa kovasta nykäisystä.
Hypistelykorun nauhan pituus on noin 60cm.

Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.
Tuotteen suunnittelu ja toteutus: Ulla Käppi -Nepsy Tips

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Portaali hypistelykaulakoru on valmistettu 100% elintarvikekelpoisesta BPA-vapaasta silikonista, eikä sisällä lyijyä, ftalaatteja, kadiumia tai metalleja.

Koru voidaan puhdistaa pesemällä se saippualla ja vedellä. On suositeltavaa, että hypistelykoru pestään ennen ensimmäistä käyttökertaa.

HUOM! Tämä tuote ei ole lelu eikä sitä suositella alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Vaikka hypistelykoru on valmistettu kestävistä materiaaleista, se ei ole rikkoutumaton. Tämä hypistelykoru ei ole tarkoitettu pureskeluun. Korun käyttöä on valvottava ja sen kunto on tarkistettava säännöllisesti. Rikkoutunut koru tulee poistaa käytöstä ja vaihtaa uuteen. Hypistelykorun turvalukko ei ole tarkoitettu pureskeltavaksi.

Väri

Pinkki, Vaaleansininen