Rannalle magneetit

17,90 

Rannalle kuvatukikortit: tee rannalle lähtemisestä helppoa seuraamalla kuvasarjaa ja pakkaa kaikki tarvittava mukaan! Tämä kuvasarja auttaa sekä lasta että aikuista hahmottamaan, mitä kaikkea onnistuneeseen uimareissuun tarvitaan. Nauti auringosta!

Magneeteilla kerrot hauskalla tavalla päivän tulevista tapahtumista ja toiminnoista. Lapsi oppii pakkaamista ja ennakointi helpottaa arjen sujumista.

Rannalle kuvasarja pitää sisällään 11 erilaista kuvaa: aurinkolasit, aurinkorasva, juomapullo, kassi, kesähattu, kesäkengät, pyyhe, rantalelut, vaihtovaatteet, uimalasit ja uimapuku. Kuvatukisarjaan kuuluu myös yksi toimintaa näyttävä magneetti, jota liikutetaan sen mukaan, mikä kuva on sillä hetkellä menossa.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Kuvitettu Rannalle kuvasarja auttaa tukemaan lapsen toiminnanohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata päivän kulkua. Erilaiset arkiset toimet pilkotaan yksityiskohtaisiksi tapahtumaketjuiksi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Erilaiset tapahtumat, etenkin normaalista arjesta poikkeavat toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa pysyä toiminnassa kuvasarjaa seuraamalla. Esimerkiksi rannalle lähteminen sujuu paremmin, kun lapsi voi osallistua tavaroiden pakkaamiseen yhdessä aikuisen kanssa. Lapsen omatoimisuus lisääntyy toistojen myötä.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm. Toimintamagneetin halkaisija 25mm.
Pakkauksen sisältö: 11 magneettista kuvakorttia ja yksi toimintaa näyttävä magneetti.