Viikonpäivät magneetit Värilliset

11,90 

Viikonpäivät kuvatukikortit auttavat sinua rakentamaan viikko-ohjelman lapselle! Viikonpäivämagneetit toimivat yhdessä muiden Nepsy Tips tuotevalikoiman kuvatukikorttien kanssa, tutustu niihin tästä: Magneettiset kuvatukikortit.

Magneeteilla kerrot hauskalla tavalla tulevista tapahtumista ja toiminnoista. Lapsi oppii itse seuraamaan viikko-ohjelmaa ja ennakointi helpottaa arjen sujumista.

Tässä kuvasarjassa viikonpäivät ovat lapsille tutuissa eri väreissä. Valittavana on myös mustavalkoiset viikonpäivät: Viikonpäivät magneetit Mustavalkoiset.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Viikonpäivät magneetit toimivat yhdessä muiden valikoimamme kuvatukikorttien kanssa. Kuvitettu viikko-ohjelma auttaa tukemaan lapsen toiminnanohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata päivien kulkua. Ennakointi on tärkeää lapsen kanssa toimiessa. Kuvatukikortit auttavat rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Arkisetkin toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa suunnitella viikon tulevia tapahtumia kuvatuen avulla.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 60x20mm, paksuus 0,8mm.
Pakkauksen sisältö: 7 magneettista kuvakorttia.

Väri

Mustavalkoinen, Värikkäät