Retkelle magneetit

33,90 

Retkelle kuvatukikortit: tee retkelle lähtemisestä helppoa seuraamalla kuvasarjaa ja pakkaa kaikki tarvittava mukaan! Kuvasarjassa on tarpeelliset tarvikkeet esimerkiksi vaellusreissuun. Tämä kuvasarja auttaa sekä lasta että aikuista hahmottamaan, mitä kaikkea onnistuneeseen retkeen tarvitaan. Nauti retkeilystä!

Magneeteilla kerrot hauskalla tavalla päivän tulevista tapahtumista ja toiminnoista. Ennakointi helpottaa arjen sujumista.

Retkelle kuvasarja pitää sisällään 21 erilaista kuvaa: aluskerrasto, aurinkosuojat, ensiaputarvikkeet, hygienia, hyttyssuoja, kalastusvälineet, kartta ja kompassi, kengät, kiikarit, korjausvälineet, kuivapussit, majoitus, otsalamppu, puhelin ja tarvikkeet, rinkka ja sadesuoja, ruoka ja juoma, ruuantekovälineet, tulentekovälineet, ulkovaatteet, varavaatteet sekä välikerrasto. Kuvatukisarjaan kuuluu myös yksi toimintaa näyttävä magneetti, jota liikutetaan sen mukaan, mikä kuva on sillä hetkellä menossa.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Kuvitettu Retkelle kuvasarja auttaa tukemaan lapsen toiminnanohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata päivän kulkua. Erilaiset arkiset toimet pilkotaan yksityiskohtaisiksi tapahtumaketjuiksi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Erilaiset tapahtumat, etenkin normaalista arjesta poikkeavat toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa pysyä toiminnassa kuvasarjaa seuraamalla. Esimerkiksi retkelle lähteminen sujuu paremmin, kun lapsi voi osallistua tavaroiden pakkaamiseen yhdessä aikuisen kanssa. Lapsen omatoimisuus lisääntyy toistojen myötä.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm. Toimintamagneetin halkaisija 25mm.
Pakkauksen sisältö: 21 magneettista kuvakorttia ja yksi toimintaa näyttävä magneetti.