Koululaisen muistilista täydennys magneetit

17,90 

Koululaisen muistilista täydennys sarja täydentää nimensä mukaisesti alkuperäistä Koululaisen muistilistaa. Tähän kuvasarjaan on lisätty toiveiden mukaisesti tarpeellisia kuvia aamun lähtöön.

Magneeteilla kerrot hauskalla tavalla päivän tulevista tapahtumista ja toiminnoista. Lapsi oppii itse seuraamaan aamulähdön järjestystä ja ennakointi helpottaa arjen sujumista. 

Koululaisen muistilista täydennys pitää sisällään 11 erilaista toimea ja muistettavaa asiaa: bussikortti, eväät, hiihtokamat, juomapullo, kävellä kouluun, luistelukamat, pyöräillä kouluun, pyöräilykypärä, sisäliikuntavaatteet, taksi ja uimakamat.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Kuvitettu Koululaisen muistilista täydennys sarja auttaa tukemaan lapsen toiminnanohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata päivän kulkua. Erilaiset arkiset toimet pilkotaan yksityiskohtaisiksi tapahtumaketjuiksi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Arkisetkin toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa pysyä tutuissa rutiineissa kuvasarjaa seuraamalla. Esimerkiksi kouluun tai hoitoon lähtö sujuu paremmin, mikäli sama tuttu rutiini toistuu joka päivä ja jokainen vaihe on kuvitettu. Lapsi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu seuraamalla kuvasarjan kulkua. Lapsen omatoimisuus lisääntyy toistojen myötä.

Tutustu Koululaisen muistilista kuvasarjaan, jonka täydennyksenä tämä tuote sopii.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm.
Pakkauksen sisältö: 11 magneettista kuvakorttia.