Käytös magneetit

27,90 

Käytös sarja toimii apuna toivotun käyttäytymisen opettelussa ja lapsen kanssa kommunikoimisessa. Kehu lastasi yrittämisestä ja kaikista pienistä edistysaskelista! Lapsi ei tahallaan käyttäydy huonosti, vaan häneltä puuttuu sopivia taitoja toimia odotetulla tavalla. Tällä kuvasarjalla autat lasta tunnesäätelyn ja erilaisten käyttäytymiseen liittyvien toimien opettelussa. 

Magneeteilla kerrot hauskalla tavalla päivän toiminnoista ja toivotusta käytöksestä. Lapsi oppii pikku hiljaa toivottua käyttäytymistä ja ennakointi helpottaa arjen sujumista. 

Käytös kuvasarja pitää sisällään 17 erilaista käyttäytymiseen liittyvää tunnetta ja toimea: annan ruokarauhan, istun paikallani ruokapöydässä, kiitos, odota, olet hienosti, peukku alas, peukku ylös, puhun hiljempaa, saa halata, saa olla nälkäinen, saa olla surullinen, saa olla vihainen, saa olla väsynyt, saa tulla syliin, saako koskettaa, seis ja sopia riita.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Kuvitettu Käytös sarja auttaa tukemaan lapsen tunnesäätelyä ja käyttäytymistä. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea ja erilaisia toimia niin, että lapsen on helpompi seurata päivän kulkua, mitä tapahtuu nyt ja mitä hänen odotetaan tekevän. Erilaiset käyttäytymiseen liittyvät toimet ja tunteet kuvataan lapselle ymmärrettävästi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Arkisetkin toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja näytetään hänelle toivottua käytöstä. Lapsi oppii, että hän voi tuntea olevansa väsynyt tai vihainen, hänet hyväksytään sellaisena kuin hän on ja kaikki tunteet ovat sallittuja. Aikuinen voi näyttää Käytös sarjan kuvilla hienosti menneestä toiminnasta tai käytöksestä.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm. Toimintamagneetin halkaisija 25mm.
Pakkauksen sisältö: 17 magneettista kuvakorttia ja yksi toimintaa näyttävä magneetti.