Kotityöt magneetit

23,90 

Kotityöt magneetit auttavat ohjaamaan kotitöiden tekemistä ja tehtävien jakamista perheen kesken. Ota lapsi mukaan kotitöihin!

Kuvatukisarjan avulla voitte yhdessä lapsen kanssa valita sopivan kotityön jokaiselle perheenjäsenelle. Käytä hyödyksi myös muita valikoimamme kuvatukimagneetteja: viikko-ohjelmaan voit lisätä tietylle päivälle tietyn kotityön.

Kotitöistä kertova kuvasarja pitää sisällään 14 erilaista kotityötä: imuroi, pese lattia, vie roskat, pyyhi pölyt, likavaatteet pyykkikoriin, pese pyykit, vaatteet kuivumaan, vaatteet kaappiin, korjaa lelut, ruoki lemmikki, käytä koira ulkona, tyhjennä astianpesukone, täytä astianpesukone ja tiskaa. Kuvatukisarjaan kuuluu myös yksi toimintaa näyttävä magneetti, jota voidaan käyttää esimerkiksi sen osoittimena, mikä toiminta on sillä hetkellä menossa.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Kuvitettu Kotityöt kuvasarja auttaa tukemaan lapsen toiminnaohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata mitä tapahtuu nyt ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Erilaiset arkiset toimet pilkotaan yksityiskohtaisiksi tapahtumaketjuiksi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Arkisetkin toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa pysyä tutuissa rutiineissa kuvasarjaa seuraamalla. Esimerkiksi siivoaminen sujuu paremmin, mikäli sama tuttu rutiini toistuu ja jokainen vaihe on kuvitettu. Lapsi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu seuraamalla kuvasarjan kulkua. Lapsen omatoimisuus lisääntyy toistojen myötä.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm. Toimintamagneetin halkaisija 25mm.
Pakkauksen sisältö: 14 magneettista kuvakorttia ja yksi toimintaa näyttävä magneetti.