Koululaisen muistilista magneetit

13,90 

Koululaisen muistilista kuvatukikortit sopivat koulu- ja päiväkotiaamuihin ja auttavat pientä ja vähän isompaakin lasta muistamaan mitä aamulla eteisessä pitikään tehdä.

Jäivätkö avaimet kotiin, ovi auki ja valotkin päälle? 

Magneeteilla kerrot hauskalla tavalla päivän tulevista tapahtumista ja toiminnoista. Lapsi oppii itse seuraamaan aamulähdön järjestystä ja ennakointi helpottaa arjen sujumista. 

Koululaisen muistilista pitää sisällään 8 erilaista toimea ja muistettavaa asiaa: ulkovaatteet päälle, kengät jalkaan, reppu, avaimet, kännykkä, valot pois, ovi lukkoon ja lähde. Kuvatukisarjaan kuuluu myös yksi toimintaa näyttävä magneetti, jota liikutetaan sen mukaan, mikä toiminta on sillä hetkellä menossa.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Kuvitettu Koululaisen muistilista auttaa tukemaan lapsen toiminnanohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata päivän kulkua. Erilaiset arkiset toimet pilkotaan yksityiskohtaisiksi tapahtumaketjuiksi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Arkisetkin toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa pysyä tutuissa rutiineissa kuvasarjaa seuraamalla. Esimerkiksi kouluun tai hoitoon lähtö sujuu paremmin, mikäli sama tuttu rutiini toistuu joka päivä ja jokainen vaihe on kuvitettu. Lapsi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu seuraamalla kuvasarjan kulkua. Lapsen omatoimisuus lisääntyy toistojen myötä.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm. Toimintamagneetin halkaisija 25mm.
Pakkauksen sisältö: 8 magneettista kuvakorttia ja yksi toimintaa näyttävä magneetti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koululaisen muistilista magneetit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *