Päiväjärjestys magneetit

26,90 

Päiväjärjestys magneettiset kuvatukikortit auttavat lasta hahmottamaan, mitä tapahtuu päivän aikana.

Magneeteilla kerrot hauskalla tavalla päivän tulevista tapahtumista ja toiminnoista. Lapsi oppii itse seuraamaan päiväjärjestystä ja ennakointi helpottaa arjen sujumista.  

Päiväjärjestys kuvatukisarja pitää sisällään 16 erilaista toimea ja tapahtumaa: aamutoimet, aamupala, lähtö, päiväkoti, eskari, koulu, koti, läksyjen teko, välipala, leikki, ulkoilu, ruoka, lukeminen, iltapala, iltatoimet ja nukkumaan. Kuvatukisarjaan kuuluu myös yksi toimintaa näyttävä magneetti, jota liikutetaan sen mukaan, mikä toiminta on sillä hetkellä menossa.

Magneetit on valmistettu Suomessa.
Kuvat on suunnitellut ja kuvittanut Ulla Käppi -Nepsy Tips

Saatavuus: Varastossa

Kuvitettu Päiväjärjestys kuvasarja auttaa tukemaan lapsen toiminnanohjausta. Kuvatuella kuvitetaan lapselle arkea niin, että lapsen on helpompi seurata päivän kulkua. Erilaiset arkiset toimet pilkotaan yksityiskohtaisiksi tapahtumaketjuiksi ja kuvatukikortit toimivat apuvälineenä. Ne auttavat myös rutiinien luomisessa ja opettelussa sekä helpottavat lapsen kanssa kommunkointia. Lapsen turvallisuuden tunne lisääntyy, kun hän tietää mitä on odotettavissa seuraavaksi.

Arkisetkin toimet voivat sujua takkuisesti, mikäli lapsi ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä häneltä odotetaan. Kuvatuella autetaan lasta eteenpäin toimissa ja aikuisenkin on helpompaa pysyä tutuissa rutiineissa kuvasarjaa seuraamalla. Esimerkiksi päivä sujuu paremmin, mikäli sama tuttu rutiini toistuu joka päivä ja jokainen vaihe on kuvitettu. Lapsi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu seuraamalla kuvasarjan kulkua. Lapsen omatoimisuus lisääntyy toistojen myötä.

Tuotannollisista syistä magneetit voivat olla hieman kaarevia. Magneetit saa helposti oikaistua taivuttamalla niitä vastakkaiseen suuntaan. Käytön myötä magneetit suoristuvat lisää.

Valmiiksi leikattujen magneettisten kuvakorttien koko: 40x50mm, paksuus 0,8mm. Toimintamagneetin halkaisija 25mm.
Pakkauksen sisältö: 16 magneettista kuvakorttia ja yksi toimintaa näyttävä magneetti.